Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Doctor's Formulas και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

ΒΡΕΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ για εσένα!

Δημοσίευση των αποτελεσμάτων του ελέγχου των λιποσωμιακών προιόντων της Doctor's Formulas στο ASEM

Δημοσίευση των αποτελεσμάτων του ελέγχου των λιποσωμιακών προιόντων της Doctor's Formulas στο ASEM

Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων της μελέτης για τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά των λιποσωμιακών συμπληρωμάτων διατροφής της Doctor’s Formulas, έγινε δεκτή από το ASEM

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπό την επίβλεψη του καθ. Δεμέτζου Κωνσταντίνου.

Το Advanced Science, Engineering and Medicine (ASEM) είναι ένα έγκριτο επιστημονικό, μηχανικό, τεχνικό και ιατρικό περιοδικό που επικεντρώνεται στη δημοσίευση επιστημονικών άρθρων με επιστημονικά πεδία, που ασχολούνται με όλες τις θεμελιώδεις και εφαρμοσμένες ερευνητικές πτυχές στους τομείς των φυσικών επιστημών όπως: Μηχανική, Βιολογικές Επιστήμες / Επιστήμες Υγείας, Ιατρική, Επιστήμες Πληροφορικής και Πληροφορικής, Μαθηματικές Επιστήμες, Γεωπονική Επιστήμη και Τεχνολογία, Ενέργεια / Καύσιμα / Περιβάλλον / Πράσινη επιστήμη και μηχανική

Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής είναι μια απόδειξη της αριστείας όσον αναφορά την επιστήμη αυτών των λιποσωμικών nutraceuticals, αποκαλύπτοντας την προστιθέμενη αξία τους ως τρόφιμα συμπληρώματα.

 

Τα συμπληρώματα διατροφής θεωρούνται συμπληρωματικοί υποστηρικτές της υγείας του ανθρώπου. Χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις που λείπουν βασικά στοιχεία από τον ανθρώπινο οργανισμό λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής.

 

Η νανοτεχνολογία περιλαμβάνει τη χρήση Νανοσωματιδιακών συστημάτων, όπως τα λιποσώματα με σκοπό την φυσικοχημική προστασία, την σταθεροποίηση και την ασφάλεια των δραστικών ουσιών καθώς και την μεταφορά τους στους ιστούς αυξάνοντας την απορρόφηση και τη βιοδιαθεσιμότητά τους.

 

Σκοπός αυτής της έρευνας ήταν να μελετηθούν τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά των ενσωματωμένων νανοσωματιδιακών  (λιποσωμικών σκευασμάτων) με βάση την λιποσωμιακή τεχνολογία.

 

Συμπερασματικά, τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά των λιποσωμικών συνθέσεων της Doctor’s Formulas είναι άριστα (δηλαδή: σταθερά και αποτελεσματικά) και πληρούν όλες τις απαιτήσεις για χορήγηση από το στόμα.

 

Επισκεφθείτε το παρακάτω Link για να διαβάσετε την μελέτη των Λιποσωμιακών Προϊόντων της Doctor’s Formulas

http://www.ingentaconnect.com/contentone/asp/asem/2017/00000009/00000008/art00005


Δείτε ακόμα...

Εξειδικευμένα συμπληρώματα για κάθε σας ανάγκη
Join us on social media