Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Doctor's Formulas και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

ΒΡΕΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ για εσένα!

Πολιτική απορρήτου

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρεία Menarini Hellas Α.Ε. (“Εταιρεία”, ή “εμείς”) επιθυμεί να σας ενημερώσει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία πραγματοποιείται μέσω του ιστότοπου ή μέσω της δεσμευμένης περιοχής του ιστότοπου (“Ιστότοπος”) ή συλλέγεται μέσω φόρμας επικοινωνίας (“Φόρμα”) πραγματοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 – εφεξής “ΓΚΠΔ”).


ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

– άρθρο 14 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 («ΓΚΠΔ»)  

Η παρούσα δήλωση απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία ΜΕΝΑRINI HELLAS – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  (στο εξής «Menarini»), με έδρα Πάτμου 16-18 Μαρούσι Αττικής, επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας όταν χρησιμοποιείτε το προφίλ σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως, για παράδειγμα, το Facebook, το YouTube, το Twitter, το Instagram ή το LinkedIn και παρόμοια δίκτυα ή πύλες (αποκαλούμενα επίσης «Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης»), για να αλληλεπιδράτε με το προφίλ/τις σελίδες της Menarini στα εν λόγω Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ή να περιηγείστε στους ιστότοπους της Menarini στη διάρκεια της σύνδεσής σας σε αυτά τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

ΜΕΝΑRINIHELLAS – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Αγαπητέ χρήστη, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ηλεκτρονική κοινότητα της ΜΕΝΑRINI HELLAS – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (στο εξής, η «Εταιρία»).

Join us on social media