Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Doctor's Formulas και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

ΒΡΕΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ για εσένα!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζει την κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και πολιτική επιτυχία των γυναικών.

Οι γυναίκες σαν δραστήρια, δυναμικά και μοναδικά πλάσματα που είναι προσφέρουν καθημερινά το μέγιστο των δυνατοτήτων τους! Το πρόγραμμά τους συνήθως περιλαμβάνει σπουδές, εργασία, γυμναστήριο, φροντίδα της οικογένειας και ποικίλες κοινωνικές δραστηριότητες.

Η σωστή διατροφή και η σωματική άσκηση αποτελούν τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την διατήρηση της καλής υγείας. Η επαρκής πρόσληψη πολύτιμων θρεπτικών συστατικών μέσω της διατροφής έχει δυσκολέψει πολύ στις μέρες μας εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής. Για τον λόγο αυτό κάθε γυναίκα πρέπει να φροντίζει να καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες του οργανισμού της με τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής. 

Απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής για όλες τις γυναίκες είναι το σύμπλεγμα των Βιταμινών Β και η Βιταμίνη C, οι οποίες παρέχουν αντιοξειδωτική δράση και βοηθούν στην πολύτιμη για τη καθημερινότητα παραγωγή ενέργειας.

Αναλυτικότερα η βιταμίνη C:

  • Ενισχύει την βιοσύνθεση του κολλαγόνου, αυτό σημαίνει ευλύγιστες αρθρώσεις και ενυδατωμένο, σφριγηλό δέρμα.
  • Ενισχύει την βιοσύνθεση της καρνιτίνης. Η καρνιτίνη έχει την ιδιότητα να μετατρέπει τις τροφές σε ενέργεια, βοηθάει στη καύση λίπους και στην βελτίωση της μυϊκής αντοχής.
  • Είναι απαραίτητη για τον οργανισμό, ειδικά μετά από εποχιακές ιώσεις.

Ειδικότερα το σύμπλεγμα των βιταμινών Β:

  • Προστατεύει τον νευρικό ιστό από τη χρόνια καταπόνηση.
  • Προσφέρει ανανέωση και υγεία σε δέρμα, νύχια, μαλλιά.
  • Είναι ζωτικής σημασίας για νιώθεις ευεξία, ισορροπία και ευτυχία.
  • Βελτιώνει τη διάθεση και συμβάλλει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης.
  • Απαραίτητη για την υγεία της καρδιάς γιατί βοηθά στον έλεγχο των λιπιδίων και στην μείωση της χοληστερόλης.

Με ποιοτικά χαρακτηριστικά την υψηλή τεχνολογία και την αποτελεσματικότητα λόγω της λιποσωμιακής τεχνολογίας, οι λιποσωμιακές φόρμουλες Β και C της Doctor’s Formulas προσφέρουν δύναμη και υγεία και προέρχονται από τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Δείτε ακόμα...

Εξειδικευμένα συμπληρώματα για κάθε σας ανάγκη
Join us on social media